اجتماعی | فرهنگی
در این قسمت پس از گذر مختصری بر تاریخچهی اُتانازی، نگاهی انداختیم به ادیان و نظریات اخلاقی تا ببینیم هرکدام دربارهی درستی یا نادرستی این پدیده، چه مسائلی را مطرح کردهاند؛و مسیری که اُتانازی طی کرده تا در برخی کشورها قانونی شود را مرور کردیم.
در این قسمت دربارهٔ این صحبت کردیم که• چهطور سرمایهداری هم باعث پیشرفت انسان شد و هم چالشهای جدیای برای جهان و حیات آینده روی سیاره بهوجود اورد،• نگاهی میکنیم به روند تکامل سرمایهداری و اصلاحاتی که این مکتب از آغاز پیداشش تا الان روی خودش انجام داد،• با مفهوم «تراژدی منابع مشترک» و «مسئولیت اجتماعی سازمانها» آشنا میشیم• و میبینیم که آیا سرمایهداری میتونه با یک نگاه جدید، برای این چالشهای زیستمحیطی، اجتماعی و… که به وجود اومدهن، راهحل پیدا کنه؟آیا راهی وجود داره که انسانها رو به «خلق ارزش مشترک» برسونه و سود حاصل از سرمایهداری، فقط متعلق به یک عدهٔ خاص نباشه؟
در این قسمت از پادکست دایجست به تاریخچهی مواد مخدر، انواع مختلف ماریجوانا و تفاوت آن با حشیش، تأثیرات روانگردان علف بر ذهن و جسم مصرفکننده، فواید و مضرات این مخدر و رویکرد قانونی کشورهای جهان نسبت به این ماده پرداختهایم.
ماجرای تنش ۷۰ ساله میان فلسطین و اسرائیل چیست؟ چرا هرچه میگذرد، اثری از صلح میان این دو نمیبینیم؟ در این قسمت ماجرای این درگیری طولانی در پرمناقشهترین نقطهی جهان را تعریف میکنیم. مثل همیشه، ریشههای این کدورت دیرینه را در دل تاریخ میجوییم و رد آن را تا امروز دنبال میکنیم. تأثیر جنگها و تصمیمات بینالمللی را در آوارگی مردم این سرزمین میبینیم و با روشهای گذران زندگی این مردم آشنا میشویم.
دایجست در قسمت بیست و هشتم برای شما تعریف میکند که فمینیسم چیست و فمینیستها چه میخواهند.
در این قسمت نگاهی اجمالی میکنیم به شکل گیری سه تا از مهم ترین گروه های جهادی اسلامی یعنی القاعده، طالبان و داعش.
در این قسمت، پادکست دایجست سعی می کند تا به اختصار دنیای گیاه خواری را کمی باز کند و از انواع آن با انگیزه های متفاوت اتخاذ چنین رژیمی برای شما صحبت کند. همچنین نگاهی اجمالی به تاریخ پیدایش این نوع رژیم غذایی خواهیم کرد تا ببینیم که آیا گیاه خواری پدیده ای جدید بوده است یا خیر. همچنین، به برخی از پیامد های سلامتی این نوع رژیم غذایی اشاره خواهد کرد و کمی نیز وارد آمار و ارقام جهانی می شود و در نهایت برخی از استدلال های مرتبط با انگیزه های مختلف را تشریح می کند
آنچه یک شهروند باید از بودجه کشورش بداند. در این قسمت بررسی میکنیم که بودجه ایران در چه مراحلی تدوین می شود و چه فرآیندی را طی می کند و از چه اجزای اصلی تشکیل شده است . . .
در این قسمت، دایجست نگاهی می اندازد به مهم ترین رخداد های سال ۲۰۱۸ . . .